Bloemenarrangement

Bloemen zeggen vaak meer dan woorden. Bijvoorbeeld bij bijzondere gebeurtenissen, of gewoon zomaar, om een goede relatie nog eens te onderstrepen. En wat denkt u van de Medewerk(st)er die een bijzondere prestatie heeft verricht, jarig is of een jubileum viert. Ook in de zakelijke markt wordt een bloemenattentie bijzonder op prijs gesteld. Het accentueert uw persoonlijke belangstelling.

Bedrijfsarrangementen

Het boeket voor op de balie, in de showroom, restaurant of winkel, directiekamers en andere representatieve ruimten. Wekelijks verzorgen wij de verversing. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze uitgebreide sortering leenvazen en potten.

Verjaardagslijsten

Wilt u uw personeel of relaties een bloemenattentie geven op hun verjaardag, dan nemen wij uw lijst op in ons ordersysteem. Vergeten is er dan niet meer bij.

Specifieke bedrijfsobjecten

Het inrichten van uw bedrijfsruimte(n) voor speciale gelegenheden (bijvoorbeeld een opening, een open dag, bedrijfspresentatie op een beurs, Kerst of Pasen) kunnen wij voor u verzorgen. Wij bieden daarin een hoogwaardige kwaliteit van het bindwerk. Vooraf ontvangt u onze offerte.

Graag nemen wij de wensen met u door. U kunt dit telefonisch doen of door langs te komen in onze winkel.